Välkommen till en Helg utan älg på Gotland 2008

Upplev en hösthelg på Gotland utan älgar. På Gotland har vi inga älgar vilket gör att konkurrensen om naturen inte är så stor.

Förutom att vi erbjuder en spännande 2-dagarstävling kan vi hjälpa er förening att få en säsongsavslutning utöver det vanliga. Det kan vara ett kulturellt inslag i världsarvsstaden Visby eller någonstans på den gotländska landsbygden. Eller varför inte uppleva det kulinariska Gotland - speciellt för er förening eller tillsammans med andra orienterare på det speciella OL-partyt på lördagskvällen i Visby. Kanske är det så att klubben vill ha sin egen avslutning kring en lägereld med besök av ”bysen” eller ”di sma undar jordi”?

Det finns mycket att uppleva, och vi lovar att göra vårt bästa för att hjälpa till. Läs mer under rubriken kringarrangemang.

En sak tål att upprepas. Nu med de nya snabbfärjorna har Gotland kommit närmare. Ön ligger inte längre bort än tre timmar. Under rubriken Resa/Bo hittar du hjälp att boka både båtbiljett och boende. Både du som tävlar och dina medresenärer erbjuds rabatterade priser, eftersom detta är ett Idrottens Ö-arrangemang.

Välkomna till Helg utan älg

Svaide Roma SOK

Senaste uppdateringarna
5/10 Bilder
5/10 Resultat dag 2
4/10 Resultat dag 1
1/10 Uppdaterat PM (ändrade klasser) samt startlistor publicerade. Totalt 519 anmälda.
26/9 Över 500 anmälda. Lottning start sker onsdag kväll.
25/9 PM
25/9 413 anmälda hittills.
21/9 Anmälan buss Visby - TC senast 28/9
21/9 Nya kringarrangemang, Boda Borg och Visby dagen.
21/9 Nytt boendealternativ, Boda Borg
12/5 Hemsidan upplagd.